lauantai 16. huhtikuuta 2011

Pullonpalautusautomaattilaitteistonsakaanköhän

Voisikohan, olen sitä mieltä että voisi. En kuitenkaan ole insinööri mutta uskon että voisi. Nimittäin rakentaa toimivan koneen johon voisi palauttaa pantilliset juomapullot sitten kun ne on juotu tyhjiksi sisältämästään nesteestä kuten oluesta tai virvoitusjuomasta.

Väitetään että ihminen käveli kuun pinnalla jo yli 40 vuotta sitten. Avaruusraketin rakentaminen ei mahtane olla kovin vaikeaa koska sen tiedemiehet kyhäsivät kasaan jo ammoisina aikoina. Mutta. Kukapa keksisi pullonpalautuskoneen joka ei menisi jumiin kun siihen työntää pullon.

Tänäänhän minä olin sitä mieltä että kertyneet pullot voisi palauttaa kauppaan. Kannoin ne ensin auton (opel astra) peräkonttiin ja siitä edelleen ostoskärryyn jolla kruisailin pitkin kaupan käytävää pullonpalautusautomaattilaitteiston välittömään läheisyyteen. Pulloista sai rahaa 11 euroa 50 senttiä eli aika hyvin, mutta entäpä kone. Kone meni jumiin kaksi (2) kertaa. HÄIRIÖ HÄIRIÖ DIII DUU DII DUU DII DUU DII DUU Kutsu henkilökunta DII DUU DII DUU DII DUU! Otti kupoliin tämä toiminta hieman.

(ps. joku on keksinyt kahden (2) litran pepsi pullon. Kun sen laittaa pullonpalautusautomaattiin automaatti sanoo: LIIAN PITKÄ ESINE! POISTA!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti