lauantai 17. syyskuuta 2011

Isot kaupat on isoja koska....

Pitää mahtuu hyllyyn niin jumalattoman paljon erilaista turhaa. Tänään kävin Prismassa joka on niin iso että pitäs melkein ottaa eväät mukaan kun lähtee vaeltamaan toiselle laidalle kauppaa. Ja syy tähän: Esimerkiksi Felix-ketsuppeja varten on jotain 16 metrii hyllyä monessa kerroksessa. Pitää olla luomuketsuppia, lisäaineetonta ketsuppia, yhteen ketsuppiin on lisätty sokeria ja yhteen ei. Yhessä on vähemmän suolaa kuin muissa ketsupeissa ja johonkin purkkiin on käytetty 2 kiloo tomaatteja kiloon ketsuppia ja johonkin toiseen vaan puoltoista kiloa. Sitten näitä kaikkia eri ketsuppilaatuja pitää olla ainakin 5 eri kokoista pulloa ja joitakin vielä erilaisella suuttimella eli sillä joka ei sotke sitä pullon suuta mutta sotkee kyllä joka vitun muun paikan esim. kodin kun sieltä tulee kauheella paineella se ketsuppisuihku joka osuu lautasen reunaan ja kimpoaa kattoon.

Toinen tuote on hammastahnat. Menin ostamaan vaan hammasharjaa mutta siihen hyllyn viereen oli palkattu joku nainen(pantavan näkönen) esittelemään hammastahnoja joita sai 3 putkiloa kahden hinnalla. Nainen selitti: "yksi hammastahna suojaa reikiintymiseltä, yksi ehkäisee kariesta, yksi poistaa tummentumat ja yhdessä on semmoisia rakeita jotka tunkeutuu hampaiden väliin ja puhdistaa sieltä minne harja ei yllä". En ostanu mitään niistä vaan kysyin että miks vitussa niitä kaikkia ominaisuuksia ei voi laittaa yhteen tahnaan...että pitäskö minun nyt ostaa ne kaikki jotta voisin pestä hampaat neljä kertaa peräkkäin välttyäkseni kaikilta mahollisilta pöpöiltä. Ei riittänyt sille ihmiselle se että kieltäydyin hammastahnasta. Yritti vielä myydä harjaa. Olin ostamassa ihan perus pepsodent-harjaa mediumina(kun hardia ei enää saa myydä). Pepsodentissa on suora varsi mutta se akka yritti myydä mulle jonkun super hyper erikoisuuden jolla ulottuu paremmin takahampaisiin....en tiedä missä sillä akalla on takahampaat mutta ainakaan minä en suuhuni semmosta vänkyrää tunge.

Ja kassoja pitää olla paljon kaupassa koska osa kassaneideistä on hitaita kuin unissakävelijät. Ei jumalauta. Ensin otetaan joku sipsipussi käteen ja pyöritellään sitä ikään kuin ei ois ikinä nähny sipsipussia. Etsitään siitä viivakoodia ja sitten taivastellaan sen kanssa kun ensin se lukija ei piippaa ja sitä pitää hangata siihen monta kertaa ja sitten kun se piippaa niin pitää laittaa se pussi siihen hihnalle ja katsoa sen perään että hei sipsipussi onhan sulla nyt siinä varmasti hyvä olla. Tuijotetaan perään kunnes sipsit on hihnan päässä. Sitten suunnitellaan että otampa seuraavaksi vaikka tuon paahtoleivän ja etsin siitä viivakoodia. Vittu. Ihmisen elämä menee yhteen kaupassa käymiseen. Ostasin kaikki tavarat tuosta lähisiwasta jos siinä ei ois niin vitun kallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti