keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pienempiä leipiä

Ette varmaan ole miettinyt mutta minä olen. Nimittäin sitä että miks amerikkalaiset ei tee valmiiks pienempiä leipiä. Suomalainen kun tekee voileivän niin se purasee siitä leivän reunasta ja sitten purasee toisen kerran ja kolmannen ja niin edelleen kunnes leipä on syöty. Mutta ei amerikkalainen sen pitää ensin ottaa veitsi ja leikata se leipä kahteen osaan....yleensä vielä niin että kulmasta kulmaan. Miks vitussa? Tukehtuuko ne läskit siihen leipään jos se on isompi ja ne yrittää tunkee sen kerralla naamaan? Häh? Miks ne ei sit myy kaupassa semmosia leipiä jotka olis puolikkaan kokoisia vai onko niillä joku geenivirhe jonka takia leipä pitää joka tapauksessa leikata puoliks eli kun ne ottas pienemmän leivän ne leikkais senkin puoliks ja sitten niillä olis lopulta semmosia postimerkin kokosia leipiä. Vittu mitä porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti