maanantai 3. maaliskuuta 2014

Keijo-Irmeli Ilomantsista

Maailmassa on aika paljon ihmisiä. Näistä ihmisistä joillakin on todella rasittava ominaisuus. Nimittäin ne puhuvat tuntemattomille ihmisille joistain toisista ihmisistä niin kuin ne olis jotain yhteisiä tuttuja. Ymmärsittekö mitä tarkoitin. Ei se mitään, voin selittää:

Istuin tänään pilkillä järven jäällä. Pilkittelin tunti tolkulla mutta kalaa ei tullut. Sitten siihen tuli joku mies joka sanoi että Huuskosen Kauko Ylämyllyltä oli edellisenä päivänä vetäny samalta paikalta 10 kiloo isoja ahvenia. KUKA VITUN HUUSKOSEN KAUKO YLÄMYLLYLTÄ? Pitäskö minun tuntee joku vitun Huuskosen Kauko Ylämyllyltä. Sit se sano että edellisenä viikonloppuna ne oli ollu Matin kanssa pilkillä samassa paikassa ja saanu haukia pilkillä. Kuka vitun Matti. Pitäskö minun tuntee joku vitun Matti? Tämmöisissä tapauksissa pitää sanoa että "eräs mies sai kalaa" tai "olimme kaverin kanssa pilkillä". Mitä väliä nimestä kun en heitä kuitenkaan tunne. Ihan sama vaikka olis Özgil Muhammed Per Saukko Turkin Istanbulista kotoisin joka ne ahvenet oli pilkkiny. Ei kiinnosta.

Asianomaisten suojelemiseksi tekstissä mainitut ihmisten nimet on muutettu toisiksi kuin mitä ne oikeasti ovat.

1 kommentti:

  1. Sama homma, kun tutut puhuvat omista kavereistaan/sukulaisistaan nimillä, ja olettavat että kuuntelija aina muistaa kuka on se Pena jonka kanssa kertoja kahvitteli viime viikolla. Ja parhaillaan niitä Penoja on kaksi ja koskaan niitä ei erotella mitenkään. "Ai se Pena?" - "Ei kun se toinen."

    VastaaPoista