sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Nikotiinipurkasta apua tupakoinnin aloittamiseen

Aina sanotaan vaan että nikotiinipurkkaa kannattaa syödä jos haluaa päästä eroon tupakasta eli lopettaa tupakoimisen. Mutta onko kukaan miettiny että siitä voi olla apua myös tupakoinnin aloittamiseen. Mietitäänpä semmoista tilannetta että joku yläaste ikäinen tyttö esim. Leena 13v. haluaa aloittaa tupakoinnin mutta tupakka ei maistu vaan hänelle tulee siitä huono olo. Koska Leena ei pysty polttamaan yhtään röökiä loppuun niin hänelle ei ehdi muodostua nikotiiniriippuvuutta. Mutta. Jos Leena syö esim. kuukauden ajan hyvänmakuista (esim. sitruunan tai lakritsin makuista) nikotiinipurukumia niin hänelle muodostuu riippuvuus. Sitten hän jättää eräänä päivänä nikotiinipurukumit kotiin ja kun hänelle iskee kauheat vieroitusoireet niin hänen on pakko vetää kessua koulun takana metsässä ja näin hän on oppinut tupakoimaan. Kuten nyt voitte huomata maailmassa voi keksiä ratkaisuja hyvin monenlaisiin ongelmiin jos vähän paneutuu miettimään.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä on ihan vitun ihmeellistä, ettei voida myydä semmoista tupakkaa, jossa ei olis niitä pahoja juttuja, eli nikotiinia sun muuta messissä. Myydäänhän sitä kofeiinitonta kahviakin. Ois vaan se sama körssittelyn tuntuma ilman kaikkea paskaa. Ja minähän en mitään sähköröökiä halua, eihän se tumppu ees pala oikeesti, mistä mä tiedän milloin lopettaa röökin, ellei ala tulla filtteri vastaan? Mutta ai niin, eihän niistä tupakattomista tupakoista sitten vois tulla kukaan riippuvaiseksi, joten ei kannata!

    VastaaPoista
  2. Ei oo mahollista tehdä tupakkaa ilman paskaa koska palamisessa syntyy myrkyllisiä aineita ja niitä keuhkoon vedettäessä tulee elimistöön epäpuhtauksia....nikotiini ei oo edes vaarallinen elimistölle, se vaan aiheuttaa riippuvuutta jonka takia tupakoidaan ja saadaan häkää, tervaa yms kivaa.

    VastaaPoista