keskiviikko 2. elokuuta 2017

Maailman parhaat festarit

Tiedättekö mitkä olis maailman parhaat festarit? Semmoset missä ei olis yhtään bändiä esiintymässä. Olis vaan joku vitun iso alue jossa porukka istus siellä sun täällä, söis jotain vitun kallista sapuskaa ja jois saatanan kallista kaljaa. Ai miks? No siks että näinhän se käytännössä on nytkin että meet jotain vitun J.Karjalaista katsomaan ja puolet keikasta vähintään menee kaljajonossa saatana. Sitten sen toisen puolen aikana pitäs jo lähtee kattomaan kavereita jossain alueen ulkopuolella kun niillä ei oo lippua tai eivät tykkää jostain vitun J.Karjalaisesta joka itseni mielestä on aivan hyvä.

Kun ei olis bändejä ei olis päällekkäisyyksiä. Jotkut festarien järjestäjät ei vaan vittu ymmärrä että ihmiset voi tykätä punkrokista ja vaikka Paula Vesalasta ja laittaa esiintyjiä yhtä aikaa soittamaan. Yritä siinä sitten poukkoilla kahden lavan välillä kun festarialueetkin on nykyään niin jumalattoman kokoisia että lavalta toiselle on ainaki kilometri. Lisäksi jos ostat kahden päivän lipun festareille niin toisena päivänä on aina joku 15 bändiä mitkä pitää nähdä ja toisena yks. Joudut ostamaan vitun kalliin lipun sen takia että näät toisena päivänä se yhen ja sit taas toisena päivänä on niin saatanasti katsottavaa että et kerkii bajamajan kusijonossa seisomaan kun pitäs kattoo niitä artisteja jotka soittaa putkeen yhtenä kyrpänä.

Festareillahan ei oo tärkeintä bändit vaan kaverit ja hyvä meininki. Nykyisillä festarijärjestäjillä on tarkoituksena tappaa se hyvä meininki. En nyt jaksa enää luetella semmosia asioita mitkä festareilla on päin vittua koska kaikki festareita harrastavat sen kyllä tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti