perjantai 9. joulukuuta 2011

Karjala III

Päätin ostaa bulkkilageria Siwasta koska kun en halunnut tuhota koko jouluolutvarastoani jota olen joulua varten hamstrannut mutta siemaillut silloin tällöin pullon tai pari. No tänään join Stallhagen Winter porterin joka oli ihan ok, ehkä hieman kallis perusportteri mutta sittenpä minä ajattelin että kun katson televisiosta toimintaelokuvaa niin ehkä voisin juoda jotain halvempaa.

Siispä halvinta mitä rahalla siwasta saa. Karjalaa 1,13 euroa tölkki joka ei ole halpaa koska tämä on pahaa. Tölkin avattua hiivainen aromi tulvahti nenään. Kuin joskus kun lapsena teki kiljua puolentoista litran limupullossa ja sen herkun pääsi korkaamaan. Lasiin kaatuessa juoma on sentään hieman kiljua kirkkaampaa. Maku tekee suorastaan pahaa, metallinen ja hiilihappoinen, hyvin vähän mitään oluen makua koko paskassa. Piti jo ihan tarkistaa tölkistä milloin tämän parasta ennen päiväys on mutta tölkki väittää tavaran olevan ensiluokkaista. VOI ISÄKISSAN VITTU! Jääkaapissa on vielä kolme tölkkiä, pitää odottaa että ne on ihan vitun kylmiä, sitten ne saattaa huitasta naamariin.

ja mikä vitun LIMITED EDITION tää 6-1 lätkävoiton kunniaksi painettu tölkki on? Joku 10000 000 0 00 0 000000000000000 kappaleen painos? HÄH?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti