tiistai 22. toukokuuta 2012

Oman itsensä itsemurhaaminen

Itsemurhat on viime aikoina olleet lehtien palstoilla erityisesti siitä syystä että moni ihminen ei ole keksinyt muuta keinoa kuin ajaa autolla tietä pitkin (yleensä väärään suuntaan) ja toivoa törmäystä kovassa vauhdissa. Varmasti nimittäin sielu irtoaa lihoista kun kahtasataa paukauttaa mihin tahansa esteeseen. Vaan siinäpä saattaa käydä niin hullusti että ei vain kuole itse vaan kuolee toinen/toisia. Niinpä ehdotankin että järjestetään esimerkiksi kansalaisopistossa kursseja "Tuhat tapaa tappaa itsensä" tai "itsemurhaamisen uudet niksit" jne. Kursseilla voitaisiin opetella esim. solmujen tekemistä niin että voi naurun jatkoksi vetää itsensä. Siinä harvoin sattuu silmukkaan mukaan kenenkään muun kaula kuin oma. Lisäksi opetellaan kuinka pudotetaan leivänpaahdin kylpyammeeseen tai syödään rotanmyrkkyä.
Tai jos välttämättä haluaa autolla ajaa itsensä hengiltä niin valtiohan voisi rakentaa vaikkapa kilometrin pituisen tien pätkän keskelle korpea ja tien päähän paksun betoniseinän johon voi huoletta törmätä niin kovaa kuin haluaa.
Aluksi mietin että olisi helppoa kun ovelta ovelle jaettaisiin jokaiselle oma syanidikapseli (kuten ennen jaettiin salaisille agenteille) mutta saattaa vähän harmittaa jos ne menee vahingossa aspiriinin kanssa sekaisin ja ottaa krapulassa väärän pillerin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti