perjantai 8. kesäkuuta 2012

Aina se joku toinen kuin ensimmäiseksi kokeiltu

Maailmassa on paljon asioita. Yksi asia on semmoinen että jos sinulla on kaksi juttua joista toinen on oikea niin valitset aina ensin sen väärän. Jos on vaikka kaksi avainta nipussa jotka on päälle päin samanlaisia (avaimet erottaa vain niistä pienistä koloista joita on avaimen tekijä kaivanut avaimen sivulle) niin toinen kun niistä avaimista käy oveen niin kokeilet ensiksi sitä joka ei käy. Sama homma jos yrität tunkea usb muistia tietokoneen kyljessä olevaan reikään niin aina ensin tunget väärinpäin.

On olemassa myös monimutkaisempia asioita kun nämä edellä mainitut. Esim. pankin nettipankin avainlukulista josta etsitään turvaluku että pääset katsomaan että omalla tilillä ei ole rahaa. Ilman näitä turvalukuja rosvo näkisi että minun tilillä ei ole rahaa. Niin siinä listassa on 300 turvalukua ja se lista on taiteltu kolmeen osaan ja jokaisen osan molemmilla puolilla on lukuja. Ja kun minä avaan nettipankin ja otan lompakosta sen listan niin ikinä ei ole se kysytty luku näkyvillä vaan aina olen taitellut listan niin että se kysytty luku on vihonviimeisellä sivulla.

Näitä tämmöisiä asioita on olemassa paljonkin. Voitte itse keksiä niitä lisää jos teillä ei ole parempaa tekemistä. Parempaa tekemistä on esim. asioiden laskeminen päivänkakkaran lehdistä, rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti