maanantai 18. helmikuuta 2013

vitun banaanit

Miksi banaanit myydään kaupassa raakana? Miksi ei myydä kypsänä laisinkaan niitä banaaneja vaan aivan vihreitä ovat siellä hedelmä -osastolla ne. Voisihan niitä pitää jossain varastossa niin kauan että ne olisivat keltaisia ja sitten viedä myytäväksi ihmisille. Ainakaan minä en pidä raaoista banaaneista koska eivät maistu mielestäni juuri miltään ja rakennekaan ei ole miellyttävän tuntuinen purtaessa. Tai voisi tehdä niin että olisi myynnissä kypsiä banaaneja ja raakoja banaaneja jos joku oikeasti haluaa ostaa raakoja. Sitten kauppias voisi vertailla kumpia menee enemmän päivän aikana, kypsiä vai raakoja. Banaani on myös hankala juttu kypsytellä kotona. Koskaan ei voi tietää että onko se kypsä 23 tunnin ja 47 minuutin kuluttua vai meneekö siihen kolme päivää. Joskus on jopa niin että illalla kun ostaa vihreän banaanin ja aamulla herää niin siinä on ruskeita pilkkuja ja banaani on aivan pehmeää möhnää. Pitäisikö sitä siis ostohetkestä syöntihetkeen vahtia vieressä että "NYT, NYT SYÖ SE ÄKKIÄ"!!!!

Kauppias varmaan ajattelee että myydäänhän munatkin raakana joten miksi ei banaanejakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti