keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kaikki loppuu

Jossain on varmasti olemassa salaisessa paikassa joku laitos jossa mietitään asioita ihmisten päänmenoksi. Luulen että siellä on jo kauan mietitty miten saadaan kaikki tarvikkeet loppumaan aina samaan aikaan niin että ihmisen täytyy selkä vääränä kantaa kaupasta tavaraa kun ne ei lopu eri aikaan jolloin ei tarvitsisi kantaa.

Otetaanpa nyt esimerkiksi perus WC:ssä käytettävät hygieniatarvikkeet. Niitä ovat mm. deodorantti, wc-paperi, suihkusaippua, hammastahna(jos on hampaat), shampoo(jos on hiukset) jne. Niin insinööri on siellä laitoksessa suorittanut monimutkaisia laskutoimituksia että jos lähikaupasta ostat 8 rullaa Serlan wc-paperia yhden henkilön talouteen ja käyt keskimäärin kerran päivässä paskalla riittää Pepsodent hammastahna tuubi tasan saman ajan olettaen että peset hampaat kerran päivässä. Sitten jos käy vielä niin että olet työtön köyhä eikä oo rahaa niin samaan aikaan mätänee hampaat suuhun, jää perse pyyhkimättä ja kainaloihin deodorantit suihkuttamatta. Onko sitten hyvä?

Ainut minkä ovat unohtaneet keksiä huonommin on palasaippua. Uskallan väittää että tuo sama palasaippua on ollut altaan reunalla vähintään kolme vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti