keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Elokuvissa

Kävin katsomassa elokuvan. Elokuvan nimi oli Drive. Elokuva oli toimintaelokuva. Pidin elokuvasta. Elokuvissa on ihan kivaa. Elokuvissa olisi vielä kivempaa jos:

a) oikealla puolella ei olisi istunut joku hikinen huohottava läski
b) vasemmalla puolella ei olisi istunut joku tyyppi joka pureskeli tikkareita koko ajan ja ruuvas pullon korkkia jatkuvasti kiinni ja auki
c) jos edessä ei olis istunut tyyppi jonka puhelin soi kesken elokuvan parhaan kohtauksen (soittoäänenä arttu wiskarin mökkitie)
d) jos takana ei olis istunu joku pariskunta joka nauroi ääneen kun elokuvassa oli kohtaus jossa hissin lattialla makaavan miehen pää tallattiin kengän kannalla niin paskaksi että aivot valui pitkin hissin lattiaa (kohtauksessa ei mielestäni ollut mitään aihetta nauruun)

Sovitaanko tästä lähtien että käyttäydytään elokuvissa ihan normaalisti. Ja mikä vitun pakko se on varata ne paikat siitä minun vierestä ja edestä ja takaa. Elokuvateatterissa on varmaan 200 paikkaa ja kun varasin oman paikan oli muut  paikat tyhjiä mutta sitten siihen ympärille kerääntyi porukkaa. Vittu jättäkää nyt edes yks paikka väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti