tiistai 15. marraskuuta 2011

Taas huijataan ihmisiä televisiomainoksissa

Reissumies leipää kun mainostetaan niin semmonen ruskettunu miesmalli kävelee ruutupaidassa kukkulan laelle ja kaivaa repusta eväät. Leipä on kun vasta leivottua ja välissä on ainakin juustoa, leikkelemakkaraa, maksamakkaraa, tomaattia, kurkkua ja lehtisalaattia. Ja leipä on kuohkea eikä lainkaan kasaanpainuneen näköinen. Eikä kurkut ole liimautuneet kiinni juustoon eikä juusto ole muuttunut läpikuultavaksi. Eivätkä salaatinlehtien ohuet reunat ole muuttuneet mustiksi käppyröiksi. Minä voin ottaa sen mainoksen retkeilijän joskus mukaan pilkille syömään eväitä -20 pakkasessa kun juusto on jäätyny leipiin kiinni ja pullossa maito on jäähileessä niin oppiipahan jotain todellisesta elämästä.

Ja sitten nää rasvat. Sydämesi ikä ei ole sama kuin oikea ikäsi. Becel! No vittu kyllä se sydän on ihan samanikänen kuin kaikki muukin ihmisessä, siihen ei Becelit auta. Ainut mahdollinen vaihtoehto on sydämensiirtoleikkaus eli esim. joku keski-ikäinen ihminen on saanut nuoremman elimenluovuttajan sydämen. Silloin voi olla mutta Becelillä ei oo sen asian kanssa mitään tekemistä.

Kolmas on tää uus huuhdeltava Soft Embo Flush and Go. Vessapaperi jonka hylsyn voi vetää pöntöstä alas samalla kun paskankin. Mainoksen lopussa luvataan tämän vessapaperin helpottavan elämää. En ole vielä kokeillut mutta aion kyllä. Minulla on rahahuolia, opiskelu- ja työhuolia eikä elämä muutenkaan ole aivan pelkkää ruusuilla tanssimista mutta odotan että uusi Flush and Go helpottaa oloani ratkaisevasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti