torstai 25. elokuuta 2011

Aurinko ei nouse

Ajattelin tänään kaiken paskanjauhamisen lisäksi ottaa tarkasteluun tieteellisen näkökulman maailman ongelmiin.

Ihmisiä poltettiin roviolla noitina jos ne väitti joskus satoja vuosia sitten että maapallo ei ole kaiken keskipiste vaan aurinko on. Sitten aina sanotaan että maapallo kiertää aurinkoa eikä päinvastoin. No jos näin on niin miten aurinko voi nousta? Minä väitän noitarovionkin uhalla että aurinko pysyy paikallaan mutta maapallo vaan pyörii niin että aurinko tulee esiin horisontin takaa.

Ehdotankin siis että ei mainita lehdessä että "Oulussa aurinko nousee tänään 5.21" vaan että "Oulussa Aurinko tulee esiin maapallon pyörimisestä johtuen kello 5.21." Puhuttava on totta eikä saa kertoa niin kuin asiat eivät ole.

1 kommentti:

  1. Pidän teksteistäs paljon ja kielioppivirheet tuo kerrontaan oman pikantin lisänsä. Pitäisin siitä, jos jaarittelisit ja kääntelisit asioita lisää, sekä ulkopuoliset, anonyymit hahmot on ihan mahtavia.
    Entisenä puhelinmyyjänä myös nuo häirikköpuhelut ovat lähellä sydäntä, vaikka sympatiseeraankin myös tuota soittavaa osapuolta. Ilman rahaa ei pärjää ja epätoivoisena sitä sortuu ties mihin.

    Odottelen innolla jatkoa!

    VastaaPoista