tiistai 23. elokuuta 2011

XL-Grilli

XL-grilli Mutalassa Joensuussa. Hyi saatana. Paskinta paskaa mitä oon ruuan nimellä nähny myytävän ja mitä ite oon syöny. Joskus noin vuosi sitten söin kyseisellä grillillä lenkkisämpylän joka oli melko heikko suoritus mutta tänään päätin testata jos taso olisi noussut. Ei ollut.

Tilasin grilliruuista perinteisimmän eli makkaraperunat. Miten semmosen annoksen voi tehdä niin huonosti. No makkaran palaset oli ainut suunnilleen syötävä osuus annoksesta mutta niitä olisi saanut olla reilusti enemmän. Ranskalaiset perunat oli niin saatanan kovia että kertakäyttöhaarukasta katkes piikit kun yritti lävistää perunaa saadakseni sen suuhun. Kun kolme piikkiä oli haarukasta katkennut niin luovutin ja aloin lusikoimaan perunoita suuhun sen styröksilautasen reunalta. Hampaat jotenkuten pytsyi perunoihin joissa oli pelkkä kova kuori ja jauhomainen sisus.

Otin kaikki mausteet. Taisin todellakin ottaa kaikki eli koko grillin viimeiset. Ketsuppia ja sinappia oli niin vähän että niitä sai hakemalla hakea. Salaatti oli jonkun suuren keräkaalin pohja pilkottu muutamaan osaan jollain kirveellä, kurkkusalaattia oli vähän ja majoneesin ruiskaus oli tarttunut ruokapakkauksen kanteen. Suolaakaan en maistanut.

NYT JUMALAUTA! 4 euroo tuosta kuonasta ja 1 euro puolen litran maidosta. Koen tulleeni kusetetuksi pahoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti