maanantai 21. tammikuuta 2013

Sängyn alla

Keksin juuri mitä ei pitäisi olla olemassa ollenkaan. Sängyn alusta, eli sitä tyhjää tilaa joka jää sängyn pohjan ja lattian väliin. Sillä ei ole mitään muuta tekemistä kuin hankaloittaa ihmisen elämää. Se kerää pölyä aivan käsittämättömät määrät ja sieltä on kamalan vaikea imuroida sitä pölyä pois. Sitten se kerää myös muita tavaroita, esim. sukkia. Viimeksi kun yritin imuroida pölyä pois sängyn alta niin välillä meni se imurin letku tukkoon kun sukan imaisi se alipaine jolla imuri toimii. Myös jos yritätte juoda janoon limonadia ja avaatte pullon niin saattaa se pullon korkki lipsahtaa näpeistä ja pyöriä sängyn alle. Jos ei olisi sängyn alusia niin ei pyörisi korkki sinne.

Lisäksi lasten vanhemmilla olisi helpompaa kun lapset eivät voisi pelätä että sängyn alla on mörkö tai hirviö vaan voisi isä rauhassa panna äitiä makuuhuoneessa kun lapsi nukkuisi sikeästi pelkäämättä.

Ainut hyödyllinen asia mihin sängyn alusta voi käyttää on se jos teille murtautuu rosvoja niin voitte mennä sängyn alle piiloon mutta ainakin elokuvissa rosvot katsoo ensimmäisenä sängyn alta joten ette kuitenkaan säilyisi kauan hengissä joten saavutettu hyöty olisi minimaalinen siihen vaivaan nähden mitä arjessa joutuisitte kokemaan.

Vai onko olemassa joku ihannekorkeus jolla ihmisen on hyvä nukkua? Siis saanko huonommin unta esim. 30cm matalammalla? En usko sillä olen paljon nukkunut myös pelkällä lattialla olevalla patjalla ja ihan paljaalla lattiallakin. Ja ajatelkaapa kuinka paljon turvallisempaa olisi kun ei voisi humalassa pudota sängystä ja murtaa esim. rannettaan.

Irrotan kyllä heti jalat omasta sängystä jos löydän jostain kuusiokoloavaimen (todennäköisesti en löydä mistään tai jos löydän niin liian pienen tai liian suuren).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti